Panas! Mustafa Ali Bengang Bila Ada Ahli PAS yang Berani Melawannya...Bekas Pesuruhjaya Pas Selangor, Datuk Hasan Ali menegaskan bahawa Setiausaha Agung Pas, Datuk Mustafa Ali dengan bongkak dan sombongnya telah menggunakan autoriti jawatannya secara melatah dan hilang arah hingga sanggup bermain dengan api fitnah.

Akibatnya beliau berkata, Mustafa telah meletakkan dirinya di paras yang rendah dari sudut kewibawaan serta kemampuan mengawal emosi.

''Saya telah dikatakan terperangkap dengan perangkap UMNO dan kenyataan yang saya buat sebelum ini juga dikatakan berkait rapat dengan agenda UMNO untuk melemahkan Pas.

''Mustafa Ali terus menyerang saya dengan nada yang agak personal yang mana beliau menimbulkan isu-isu yang tidak berkait dengan isu pokok antaranya ketidakhadiran saya dalam mesyuarat Pas Selangor,'' katanya.

Beliau yang juga Pengerusi Hal Ehwal Agama, Adat-adat Melayu, Infrastruktur dan Kemudahan Awam Selangor berkata demikian pada sidang akhbar di kediamannya, di sini, hari ini.

Dalam pada itu Hasan meminta Mustafa menyatakan secara berfakta atas dua perkara;

''Pertama saya terperangkap dengan perangkap UMNO dan kedua saya terlingkung dalam agenda UMNO untuk melemahkan Pas.''

baca seterusnya di blog EMPAYAR PEMUDA

0 comments:

Catat Ulasan