Hanya Orang PAS Yang Pandai Baca Al-Quran?

 


Akibat celuparnya mulut, suka mengadudomba dan sebaran dakyah songsang yang berterusan sehinggakan sanggup berkawan dengan 'syaitan' kini membuat sesuatu apa pun ada unsur-unsur berkaitan dengan nama syaitan juga. Kalau pun ianya tidak tepat seakan-akan nama syaitan masih lagi nyata kepada golongan PAS ini. PAS Kelantan semakin terdesak dan terus sesak nafas oleh kerana negara kini kian hampir untuk mengadakan Pilihan Raya Umum (PRU-13). PAS sudah tubuh kan AMTU keh..keh..keh dah dekat bunyi hantu, tak kan dah hampir nama syaitan tu..!!

KOTA BHARU - Sambutan 'Road Show' Anak Muda Tolak UMNO (AMTU) nampaknya hambar apabila hanya 200 daripada 700 yang hadir pada majlis tersebut. Majlis diadakan di perkarangan pasar Peringat tidak berupaya menarik golongan muda. Malahan Menteri Besar Kelantan Nik Aziz Nik Mat yang merasmikan majlis itu tidak mampu memberi tarikan pada golongan muda untuk hadir. Ia memberikan gambaran yang nyata terhadap kedudukan Pas ini.

Lebih dikesali Pas ketandausan modal tiada lain hanya fitnah semata-mata, apabila terus merancang taktik lapuk dari dulu sehingga kini UMNO yang menjadi tonggak kepada kerajaan Barisan Nasional (BN)tidak islamik. Wow caya lo... PAS real islamik agaknya anda fikirllah sendiri. Nik Aziz terus mengulangi tuduhan kononnya UMNO menolak islam, tidak pandai baca al-Quran. Difahamkan pelancaran AMTU adalah bagi menarik pengundi muda selapas menyedari golongan muda tidak menyebelahi PAS disamping kehilangan ramai penyokong bukan Melayu. 


Lebih dikesali Pas ketandusan modal tiada lain hanya fitnah semata-mata, apabila terus merancang taktik lapuk dari dulu sehingga kini UMNO yang menjadi tonggak kepada kerajaan Barisan Nasional (BN)tidak islamik. Wow caya lo... PAS real islamik agaknya anda fikirllah sendiri. Nik Aziz terus mengulangi tuduhan kononnya UMNO menolak islam, tidak pandai baca al-Quran. Difahamkan pelancaran AMTU adalah bagi menarik pengundi muda selapas menyedari golongan muda tidak menyebelahi PAS disamping kehilangan ramai penyokong bukan Melayu. 

Psssttt.. orang PAS Kelantan...jah.. yang pandai baca al-Quran

0 comments:

Catat Ulasan