Anwar Ibrahim Bohong, Staff Sendiri Mengaku 'Ceroboh' Bilik Hotel di Kota Bharu


Anwar Ibrahim kantoi dan tidak menyatakan kebenaran berhubung isu bilik penginapan beliau diceroboh tempoh hari. Emel pengakuan mohon maaf staff beliau bukti bilik tersebut bukan diceroboh oleh pihak lain :

Tempoh hari sebaik sahaja berita mengenai bas milik Anwar Ibrahim diserang, kita dihebohkan dengan satu lagi berita di mana bilik Anwar Ibrahim didakwa dipecah masuk oleh pihak tertentu, ekoran daripada insiden tersebut Ketua Angkatan Muda Keliru (AMK) Kelantan, mahu pihak yang bertanggungjawab dikenakan tindakan tegas.

Namun menurut maklumat daripada paparan emel yang dikirimkan kepada saya, tiada kejadian pecah masuk atau pencerobohan berlaku, jauh sekali cubaan mahu mencederakan Anwar Ibrahim sebagaimana digembar-gemburkan blog-blog pembangkang.

Sebaliknya bilik Anwar Ibrahim 'diceroboh' oleh orang PKR sendiri dengan bantuan pihak 'security' hotel tempat Anwar Ibrahim menginap. Malah individu tersebut menghantar emel kepada Anwar Ibrahim memohon maaf dan membuat penjelasan tentang perkara sebenar yang berlaku :

Sebelum meneliti paparan emel yang dikirim kepada saya , baca sekali lagi laporan akhbar pada hari kejadian :
 


Perghh... bang Nuar diancam siuttt, kesian bang Nuar kan?

Tetapi apakah yang sebenarnya berlaku, siapa yang 'menceroboh' bilik penginapan Anwar Ibrahim? Paparan emel yang dikirimkan kepada saya merupakan bukti kukuh dan mampu merungkai misteri di sebalik 'pencerobohan' yang berlaku :


Jadi nampaknya pihak Ketua AMK Kelantan perlu mendesak pihak berkuasa supaya Abdul Rahman Yusof dan 'security' hotel dikenakan tindakan tegas sebagaimana kenyataan media yang dikeluarkan :

"Kita cukup kesal dengan kejadian yang tidak bertanggungjawab ini dan berharap berkuasa mengambil tindakan tegas," - kata Azihan Che Seman kepada Sinar Harian
Kenapa Anwar Ibrahim atau Ketua AMK Kelantan Azihan sendiri tidak keluarkan kenyataan menerangkan perkara sebenar bagi memperbetulkan semula kenyataannya yang tersiar dalam Sinar Harian?

Sudah tentu Anwar Ibrahim melihat isu tersebut mampu membuatkan pengikutnya bimbang manakala rakyat yang lain berasa simpati kerana dirinya selalu berdepan dengan ancaman.

Melihat kejadian yang berlaku ke atas bilik penginapan Anwar Ibrahim, tidak mustahil juga bas yang dibaling batu dan cat merah merupakan kerja dalaman AMK sendiri.

Alahai.. totok-totok dan cai pembangkang hidup-hidup kena kencing! - DOUBLE-Y

1 comments:

  • anti bohmau says:
    5 September 2012 1:06 PTG

    memang dah jadi tabi'at buruk ketua umum ni duka menuduh semua perkara buruk yg menimpa dirinya ke atas dilakukan oleh umno!! dia yg phobia dgn umno sebaliknya menuduh umno phobia dgn dia? molo mya olang!!!

    anon2 yg yg percaya dgn ketua mala'un ni boleh pegi tonggeng bontot ka dia..dia tentu gumbira yg amat sgt!!!

Catat Ulasan