Siapa Di Sebalik ASAL BUKAN UMNO?? ABU

http://3.bp.blogspot.com/-9YSloQdRSmQ/TuZWQqEqLdI/AAAAAAAADlE/YN0eklpu4t0/s1600/ABU+N9.jpg

Siri melayu rasis kali ini membicarakan bagaimana pengaruh DAP mencorakkan ideologi politik pakatan. Penafian para penyokong pakatan yang mereka bukanlah tunggangan dan alat kepada DAP sebenarnya ditutup oleh kurangnya pengetahuan mengenai sejarah.

Pisau melihat penyokong pakatan secara semborono,atas dasar marah dan emosi hinggakan mereka sendiri tidak nampak apa yang diperjuangkan oleh mereka.Pelbagai jenis bentuk kebencian ditanam didalam pemikiran orang melayu agar membenci kepada parti nasionalis Melayu.Kenapa?

Baru baru ini Pisau menulis artikel mengenai Umno adalah musuh utama DAP. Parti chauvanis ultrakiasu yang rasis ini terang terangan mengistiharkan parti nasionalis orang melayu sebagai musuh yang harus dihapuskan.Entri itu mahukan pendapat para pembaca kenapa DAP begitu memusuhi Umno.:klik sini

Pelbagai macam pendapat,tetapi tidak menjuruskan sebab dan kenapa DAP begitu memusuhi Umno dan sejarah perjuangan DAP yang konsisten memperjuangkan Malaysian Malaysia.

Kemudian perkembangan terkini apabila gerembolan PKR pula melancarkan ABU(Asal bukan Umno) ,menariknya golongan seperti CheguBard dan gerembolannya sama ada sedar atau tidak telah dijadikan sebagai tunggangan DAP untuk melaksanakan grand design menakluk negara.

baca selanjutnya di blog PISAU.NET - klik

0 comments:

Catat Ulasan