MONEY-POWER-WOMAN : Don Juan DeMarco PKR Dikenal Pasti!!


Lepak bersama 'geng-geng' di Kuala Langat, ahli parlimen P.112 Kuala Langat yang terkenal hanya akan berurusan dengan para 'sponsor' terdiri dari 'towkey-towkey' Cina yang ramai darinya adalah atas urusan pasir dan tanah di kawasan perkampungan kaum Asli Bukit Kemandol atau Bukit Cheding ternyata lama sudah 'disepak' oleh warga tempatan.

Abdullah Sani atau 'nama mesra' nya Dolah Sani memang sukar dicari oleh penduduk Kuala Langat yang mahu mendapatkan pertolongan darinya.

Kalau sembang dengannya, pasti ramai yang akan ingat Dolah Sani kaki temberang kononnya telah dijanjikan 'position' Menteri Sumber Tenaga dalam kabinet bayangan pakatan. Entah betul atau tidak, itu urusan dia dengan mentornya Anwar Ibrahim.


Tapi, ramai juga warga industri di Kuala langat dan Sepang termakan dek sembang deras dia itu dan ada darinya yang telah diberhentikan kerja oleh majikan masing-masing dek kerana terlalu suka buat demonstrasi di kilang-kilang yang banyak terdapat di zon perindustrian bebas Kuala Langat dan Sepang. Apa nasib pekerja yang diberhentikan itu???

baca seterusnya 


.

0 comments:

Catat Ulasan